BRITANCI UVJERENI

Ovo je jedini Bilićev konkurent za klupu West Hama!

09.06.2015 u 10:37

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić i karizmatični trener Marseillea Argentinac Marcelo Bielsa glavni su kandidati za trenersku klupu West Hama, objavili su u utorak britanski mediji

Bilić je nakon uspješne sezone napustio turski Bešiktaš, što se tumači njegovom velikom željom da preuzme klub u kojem je igrao jednu sezonu (1996–1997). Bilić i Bielsa su impresionirali vlasnike West Hama Davida Sullivana i Davida Golda, i očekuje se da bi novi trener 'čekičara' mogao biti imenovan ovoga tjedna.

Nakon odlaska Sama Allardycea, vodstvo West Hama je kontaktiralo trenera Real Sociedada Davida Moyesa, Unaija Emeryja iz Seville, ali i bivšeg trenera Borussije Dortmund Jurgena Kloppa, ali su ih oni odbili.

West Ham će iduće sezone igrati u kvalifikacijama Europske lige, i tako je izborio Europu prvi put u posljednjih devet godina. West Ham je ove sezone završio na 12. mjestu Premiershipa, ali je Europu osigurao osvojivši prvo mjesto na ljestvici 'Fair-playa' Premiershipa ispred Liverpoola, Manchester Cityja, Evertona i Burnleyja.