konačno!

Ovo će se svidjeti i izborniku Daliću. Dolaze bolji dani za Šimu Vrsaljka. Evo kako bi se stvari mogle odvijati...

27.12.2021 u 16:30

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, igrač aktualnog prvaka Španjolske Atletico Madrida, oporavlja se od operativnog zahvata lica

Na utakmici lige prvaka u Portu slomljena mu je kost, a povratak u momčad realno je očekivati već početkom 2022. godine.

Siječanj je i vrijeme velikih preslagivanja u momčadima diljem Europe jer započinje zimski prijelazni rok, a prema Transfermarktu desni bek Atletica dobro kotira na tržištu. Vrsaljko vrijedi 5 milijuna eura, a ugovor ga za Madriđane veže do ljeta 2022.

Uz silne probleme s ozljedama, u jednom trenutku i s koronom, Vrsaljko ima problem i u činjenicu da njegovu poziciju u Atleticu odlično pokriva engleskI reprezentativac Kieran Trippier, a on je pak na meti Manchester United koji ga svakako želi dovesti na ljeto, po mogućnosti i ove zime.

Ostvari li se ovaj transfer Vrsaljko će postati prva opcija na desnom beku, tvrdi u svojoj analizi ugledna španjolska Marca. Konkurencija Vrsaljku tada bi bio Marcos Llorente, ali prema dosadašnjem ponašanju trener Diego Simone više naginje prema Vrsaljku.

Puno bi to značilo i za reprezentaciju u kojoj Vrsaljko može pomoći i znanjem i iskustvom, a u kojoj je zbog ozljeda i pada forme izgubio svoje mjesto. Izbornik Zlatko Dalić jedva čeka Šiminu formu iz Rusije.