Logo (1)

IZBORNIKOVA JASNA PORUKA

Ove su riječi Line Červara odjeknule u svlačionici dok je Hrvatska gubila na poluvremenu

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 13.01.2020 23:22
  • Objavljeno 13.01.2020 u 23:10
Bionic
Reading

Hrvatska je upisala i treću pobjedu na Euru, pala je Srbija 24:21, a ovako je izbornik Lino Červar vidio utakmicu u kojoj se nije lako došlo do bodova

Hrvatska je i prije dvoboja sa Srbijom osigurala prolaz i ulazak u drugi krug s maksimalna dva boda, ali željela je prvu fazu zaključiti s tri pobjede, jer je s druge strane bila Srbija.

'Oni nisu imali što izgubiti, samo ostaviti što bolji dojam, mi smo htjeli pobijediti, ali biti i odmorni. Nametnuli su nam discipliniranu i borbenu igru, nismo imali drugi izlaz nego se boriti. S jedne strane dobro došla utakmica, pobjeda posebno važna da nerazočaramo ove navijače. Srce im kuca za reprezentaciju, ovo nisam ni u najboljoj želji očekivao. Oni su vukli igrače. Nismo baš igrali, obrana nije bila na pravoj razini. Bio je tu Šego kada je obrana bila loša, spašavao je. Zadovoljili smo sve, sada je novi dan. Prvo poluvrijeme mora nam biti opomena pa će sve biti puno lakše', rekao je Červar za RTL.

Što je hrvatski izbornik rekao igračima na poluvremenu u kojem je naša reprezentacija bila u minusu 8:10?

'Rekao sam im da nemam obraza doći pred publiku ako izgubimo utakmicu. Ti ljudi nisu žalili truda i novaca, minimum je bio da pobijedimo', otkrio je Červar koji je vodio 200. utakmicu na klupi Hrvatske te upisao 150. pobjedu.

  • +17
Hrvatska - Srbija, 3. kolo, skupina A, Euro 2020. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal