POVRATAK NAKON OZLJEDE

Ove riječi dokaz su koliko trener Juventusa cijeni Marka Pjacu

10.01.2017 u 15:12

Bionic
Reading

Trener Juventusa Massimiliano Allegri pohvalio je hrvatskog nogometaša Marka Pjacu kojeg zbog ozljede dugo nije bilo na travnjaku. No kako je potvrdio Allegri, Pjaca će u srijedu u sklopu talijanskog kupa protiv Atalante dobiti priliku

Iz zagrebačkog Dinama Marko Pjaca stigao je kao pojačanje, ali zasad se nije uspio nametnuti kako bi postao standardan u prvih 11. Prvo je razlog bila prilagodba, a nakon toga ozljeda. No Allegri je rado nekoliko riječi kazao novinarima o hrvatskom nogometašu.

'Protiv Atalante ćemo igrati u najjačoj postavi koju imamo i neće biti većih promjena. Dybala mora igrati, Pjaca će također odraditi jedan dio utakmice. Naravno, i Rincon bi mogao krenuti od prve minute', kazao je između ostalog Allegri.

Na pitanje što se može očekivati od Pjace kojeg dugo nije bilo na travnjaku kazao je:

'Pjaca je snažan igrač, stigao je kod nas nakon odličnog nastupa na Euru. Ozljeda je bila teška, ali mu je ujedno pružila priliku da se odmori. Pjaca će nam biti veliko pojačanje za siječanj. Ima nevjerojatan potencijal, lijepo ga je vidjeti kako igra… Neće imati 90 minuta protiv Atalante, ali će jedan dio utakmice sigurno odigrati', dodao je Allegri čije su riječi dokaz koliko cijeni mladog Hrvata.