Nervozni portugalac

Ovakvu reakciju Ronalda baš nitko nije očekivao; djevojka koja mu je prišla na travnjaku ostala je u čudu!

16.09.2022 u 11:11

Bionic
Reading

Nakon utakmice Europske ligi između moldavskog Šerifa i Manchester Uniteda, u kojoj su gosti slavili 2:0, najviše se piše o ponašanju Cristiana Ronalda

Portugalac je zabio prvi gol na utakmici (iz penala) za svoju momčad, a uz njega je strijelac bio i Jadon Sancho.

No, ono što je Cristiano Ronaldo napravio, kada je na poluvremenu išao prema svlačionici, mnoge je neugodno iznenadilo.

Naime jedna djevojka, za koju se po odjeći vidi da je dio liječničkog tima, pristojno mu je prišla s mobitelom u ruci i zamolila ga za zajedničku fotografiju. No, vidno nervozni Ronaldo samo je odmahnu rukom i lagano je dodirnuo djevojku nešto joj dobacivši, a kamere su – kao što se vidi po videu koji se proširio društvenim mrežama – sve zabilježile.

Ubrzo su ljubitelji nogometa – među kojima je bilo i Ronaldovih obožavatelja – većinom ostavili negativne komentare u kojima su ga nazvali bahatim i arogantnim.

Neki su ga čak i osudili zbog toga jer ipak je riječ o djevojci iz Moldavije koja je ovaj trenutak čekala i njoj je vjerojatno bilo najteže. No, ostala je u čudu!

No, iako je ovim potezom Ronaldo mnoge razočarao – jer za zajedničku fotku potrošio bi pet sekundi i uljepšao bi dan djevojci iz liječničkog tima – neki ga razumiju. Ove sezone nije u planovima novog trenera Erika ten Haga i dugo se pričalo o njegovom odlasku.

Ali ovakvim potezom zapravo je samo pogoršao stvari. Tako nešto od Ronalda, kojeg mnogi smatraju jednim od najboljih igrača svih vremena, zaista se nije očekivalo.