čemu tako?

Ovakvo Sarrijevo ponašanje Mario Mandžukić nikako nije zaslužio

24.09.2019 u 22:28

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 33-godišnji Mario Mandžukić, kojem je ovo peta sezona u dresu 'Stare dame', no za razliku od prethodnih četiri, kada je bio aktivan i jako bitan kotačić Allegrijeve momčadi, sada kod trenera Sarrija nije u planovima

Mario Mandžukić još jednom je ostao van popisa trenera Maurizija Sarrija te uopće nije bio u konkurenciji za utakmicu protiv Brescie.

Prema tome, nije teško zaključiti kako je za Mandžukića ova polusezona očito propala, jer nema ga ni na popisu igrača za Ligu prvaka, priliku ne dobiva ni u utakmicama talijanskog prvenstva, a kako smo pisali - od odlaska u Katar vjerojatno neće biti ništa, te mu se baš i ne pruža neka prilika za transferom prije zimskog prijelaznog roka.

Na žalost, jer Mandžukić je još uvijek igrač za velike predstave, koji sa svojih 33 godine igra poput nekog nadobudnog mladog nogometaša, koji se baš u svakoj situaciji želi dokazati.

  • +5
Mario Mandžukić Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin

Međutim, to kod Sarrija očito ne prolazi, ali ako je ovaj talijanski trener to znao i prije sezone, bilo bi puno poštenije da je to javno, ili barem u četiri oka priopćio Mandžukiću, pa da je bivši hrvatski reprezentativac imao puno jasniju sliku što se njegove budućnosti tiče.

Jer koliko god Mandžukić uporan bio, da je znao kako neće dobiti ni sekunde, sigurni smo da bi i sâm inzistirao na novoj sredini te tamo dokazivao svoju klasu.

Ovako je ostao, dojma smo, u zabludi i uvjerenju kako će se za svoje mjesto morati boriti, kao i svaki put dosad.