LJEPŠE LICE REDSA

Ovako Liverpool izgleda kada igraju dvojica najboljih

15.02.2016 u 10:20

Bionic
Reading

Igrači Liverpoola su bili toliko uvjerljivi protiv posrnulog bivšeg europskog prvaka da je čak i 'živahnom' treneru Kloppu bilo neugodno slaviti posljednje golove

Liverpool je u Birminghamu slomio Aston Villu rezultatom 0:6 i pogurnuo nekadašnje velikane još korak bliže drugoligaškom statusu iduće sezone. Takav domaći poraz Villi se nije dogodio više od 80 godina, a nakon dvoboja Klopp je rekao:

'Sada nije vrijeme za pjevanje borbnenih pjesama. Ovo je jako težak dan nekadašnjih europskih prvaka koji prolaze kroz jako teško razdoblje,' kaže Nijemac koji je time osvojio srca Villinih navijača.

No, morao je uživati u momčadi koju predvode Sturridge i Coutinho. Njih su dvojica po prvi puta nakon otkaza Brendanu Rodgersu zajedno bili na terenu i već u 16. minuti ta je suradnja rezultirala golom Sturridgea za 0:1. Većina bivših engleskih zvijezda slaže se da Sturridge treba biti pozvan na EURO čak i ako bude 'do pola' spreman.

Nastavila se rapsodija, a njih su dvojica pokazala da donose novu dimenziju svojim suigračima.


'Kada su spremni vidite i sami što su u stanju raditi na terenu. Dobro je što se Sturridge vraća u formu, nadam se da će ga ozljede početi zaobilaziti,' kaže Klopp koji oko njih može izgraditi momčad spremnu za borbu za najveće trofeje. Ako budu spremni u kontinuitetu.