KOJE ĆE BITI POSLJEDICE?

Ovako je Cedevitin trijumf opisao kontroverzni strateg Partizana

26.04.2014 u 09:25

  • +16

Polufinale ABA lige, Partizan - Cedevita 79:81

Izvor: Cropix / Autor: Peđa Milosavljević

Bionic
Reading

Trener Duško Vujošević neće još jednom Partizan odvesti na tron ABA lige. U tome ga je spriječio Nolan Smith koji je pogodio tricu za Cedevitinu pobjedu 81:79

Vujošević je živuća trenerska legenda Partizana, koja je s tim klubom ostvarila impresivne rezultate. S njime na kormilu 'crno-beli' su osvojili pet regionalnih natjecanja (od šest). Ovaj srpski stručnjak pobjeđivao je u susretima koji su izgledali izgubljeno, a sada je doživio i jedan takav bolan poraz.

'Jako težak poraz, tek ćemo vidjeti posljedice. Sigurno jedan od tri ili pet najtežih u mojoj karijeri. Teško mi je, a još će mi biti teže. Cedevita je bila više momčad, igrala je s više dodavanja, a mi smo neuobičajeno imali više pokušaja za tri, nego za dva poena. Smijali smo se drugima što tako igraju, a upravo tako smo mi odigrali najvažniju utakmicu', rekao je Vujošević koji je u košarkaškom svijetu poznat ne samo po rezultatima, nego i verbalnim obračunima sa sucima.

'Može se reći da je Smith sretno ubacio, ali i mi smo dobivali još sretnije. Imali smo utakmicu pod kontrolom, stvar tehnike je bilo završiti, ali nismo. Hvala gledateljima koji su došli u takvom broju i prepoznali važnost susreta. Hvala na ponašanju i podršci', dodao je Vujošević.

Partizan - Cedevita 79:81