OCJENE IGRAČA

Ovaj put samo dvojica 'dinamovaca' nisu zadovoljila!

26.08.2015 u 10:39

Bionic
Reading

Dinamov prolazak u grupnu fazu Lige prvaka očekivano je izazvao mnogo interesa na community portalu Tribina.hr, a pobjeda protiv Skenderbeua donijela je dobre ocjene većini igrača, osim Goncalu i Pivariću...

Mamićeva momčad pokazala je u utorak navečer albanskom protivniku da postoji jasna razlika u klasi, a prognoza da bi 'modrima' trebalo isključiti dva igrača da bi gosti imali izgleda pokazala se s točnim, jer je Dinamo s desetoricom stigao do visokog trijumfa 4:1.

Na portalu Tribina.hr korisnici su iznimno zadovoljni ovaj put viđenim na terenu, što se vidjelo i na ocjenama koje su dobili igrači Dinama.

Očekivano, daleko najvišu dobio je Soudani, čak 8.4, zbog dva pogotka, asistencije i iznimne igre tijekom cijelog susreta. Ostatak ekipe proglašen je sasvim solidnim, a jedini koji nisu zadovoljili kriterije korisnika Tribine bili su Josip Pivarić i Goncalo.

Pivarić je imao nekoliko pogrešaka koje bi mogle biti skupe u grupnoj fazi Lige prvaka pa je autor fantastičnog pogotka iz prve utakmice u Albaniji ovaj put dobio ocjenu samo 5.8. Daleko najslabije ocijenjen je bio isključeni Goncalo Santos koji će morati znatno podići svoju igru u nastavku sezone...