svaka čast

Ova grdosija nije osvojila Super Bowl, ali njegov će potez ostati zapamćen zauvijek i u srcima mnogih

14.02.2022 u 23:24

Bionic
Reading

Sport i sportaši znaju napisati najljepše priče. Jednu takvu doživjeli smo ovih dana, kada je igrač američkog nogometa, Anthony Harris, član ekipe Philadelphia Eaglesa, pružio utjehu 11-godišnjoj djevojčici Audrey Soape

Iako je Anthony Harris sa svojim Eaglesima zapeo na samom početku NFL doigravanja, njegov potez zaslužuje pažnju kao da je osvojio Super Bowl.

Los Angeles Ramsi osvojili su naslov NFL prvaka nakon što su pobijedili Cincinnati Bengalse i ovaj događaj bio je glavni sportski događaj diljem SAD-a, pa i šire.

Svoj trenutak slave doživio je i Anthony Harris, jedna od zvijezda američkog nogometa. On je, naime, priredio nevjerojatno iznenađenje 11-godišnjoj djevojčici Audrey Soape, koja je u roku od tri tjedna ostala bez oca i djeda.

Kako bi što brže i lakše prebrodila ove teške životne trenutke, njezina se majka javila igraču Philadelphia Eaglesa kako bi Audrey dobila iznenađenje koje će pamtiti do kraja života te joj pružiti barem malu utjehu. Anthonyja su zamolili da djevojčicu otprati na prvi ples u njenoj školi.

https://publish.twitter.com/?url=https://twitter.com/brgridiron/status/1490724995038957568

'Ako ne uđemo u doigravanje, sigurno dolazim', poručio je Harris.

U međuvremenu, njegova momčad nije uspjela preskočiti Tampa Bay Buccaneerse, a Harris je održao obećanje. Trenutak kada je djevojka sve shvatila bio je izuzetno emotivan i nije mogla zaustaviti suze.

Inače, djevojčica je morala biti u pratnji oca na svoj prvi ples u školi, no on je nažalost preminuo.

'Uživao sam u ovom iskustvu i nisam obraćao puno pažnje na ono što ljudi govore. Samo sam plesao i osjećao se dobro', rekao je Harris.

I što drugo reći mu nakon svega, osim - veliko hvala.