CRNO PILE I KOZA

Otkriveno zašto je Fedor izgubio meč

17.02.2011 u 11:54

Bionic
Reading

Nakon što je Fedorov trener Vladimir Voronov za poraz okrivio 'zabranjenu psihološku tehnologiju' koju su koristili u Silvinom taboru, stigao je i odgovor ljudi koji se brinu za karijeru Brazilca

Treneru ruskog gladijatora nije dobro sjela nova izgubljena borba njegovog štićenika. Pa je tako svalio krivicu na ljude koji su 'začarali' Emelianenka.

Dan kasnije nakon suludih izjava, oglasio se je i menadžer 'Bigfoota' Alex Davis koji je u svojem odgovoru dodao dozu humora.

'Uhvaćeni smo. Sad moram reći istinu. Unajmio sam vješca i na raskrižju ceste smo zaklali crno pile. Poslije smo pili pivo, a nakon što sam mu pokazao snimke Fedorovih mečeva zabrinuo se da pile možda nije dovoljno. Stoga smo zaklali i crnu kozu. To je moćna stvar, napravili smo pravu pomutnju u Fedorovom mozgu', rekao je Davis, a prenosi portal Mixedmartialarts.com.

'Željeli smo koristiti vojnu tehnologiju, ali bili smo bez novca. Pile i koza su jeftiniji, a vještac je prijatelj koji je sve napravio za par piva i autogram', dodao je duhoviti Davis.

Poraz koji je pogodio Fedorov tabor