VELIKI ŠOK ZA MMA

Otkazan meč Miočića i Jonesa, fanovi razočarani, a razlog sve zabrinjava!

25.10.2023 u 08:09

Bionic
Reading

Dvadesetak dana nas je dijelilo do najveće borbe u povijesti UFC-a između Stipe Miočića i Jona Jonesa, no na Instagramu se javio UFC-ov predsjednik Dana White…

Naime, Dana je rekao kako se Jones ozlijedio na treningu hrvanja, odnosno, ozlijedio je tetivu ramena te neće biti u mogućnosti nastupiti za dva tjedna tna UFC 295 priredbi, a ne sumnjamo kako će ovo razočarati brojne fanove.

Što je UFC učinio po ovom pitanju? Dakle, sada će Jiri Prochazka i Alex Pereira biti glavna borba večeri, a u sunaslovnoj ćemo dobiti novog privremenog prvaka teške kategorije. Sergei Pavlovich i Tom Aspinall borit će se za ovu titulu, te iako je to jedan fenomenalan meč u teškoj kategoriji, jednostavno ništa ne može nadomjestiti Miočića i Jonesa, piše Fight Site.

Za sada nikakvih drugih informacija po ovom pitanju nema, a ne zna se ni koliko je teška Jonesova ozljeda. Možemo se samo nadati da nije jedna od onih ozljeda koje završavaju karijere, jer bi bila prava šteta da se na ovaj način oprosti od sporta.

Dobra stvar jest ta što ipak nije napustio pojas, što znači da ozljeda možda i nije toliko strašna. Dana White je u videu rekao da će mu trebati operacija i osam mjeseci oporavka, što nije mala stanka. Nadamo se kako će UFC u nekom skorijem periodu ponuditi novi datum održavanja ove borbe, jer bi bilo uistinu tužno da sada nepovratno ostanemo bez ovog meča.