NAGRADNJAČE

Osvojite ulaznice za Munja Fighting Championship spektakl

18.01.2017 u 13:44

Bionic
Reading

Legendarni MMA borac Bob Sapp stigao je u Zagreb na Munja Fighting Championship spektakl koji se ove subote održava u Kutiji Šibica, a organizator pet čitatelja tportala daruje s po dvije ulaznice (5 x 2)

Nema sumnje kako će 21. siječnja u zagrebačkoj dvorani Kutija Šibica svi ljubitelji borilačkih vještina doći na svoje. U toj legendarnoj zagrebačkoj dvorani održat će se borilački spektakl 'Munja Fighting Championship - MFC' zbog kojeg je u utorak poslijepodne u Zagreb stigao Bob Sapp, borilačka legenda i showman, američki profesionalni hrvač, glumac, komičar i bivši igrač američkog nogometa ponajprije poznat po svojoj kickbox i MMA karijeri.

U glavnoj borbi MFC večeri nastupit će Matej DoKoske Truhan u dvoboju velter kategorije do 77 kg protiv Ronalda Paradeisera. MFC je potvrdio i sve borce i u jednoj će večeri imati 10 borbi vrhunskih hrvatskih i regionalnih MMA boraca prema strogim MMA pravilima. Uz MMA borbe ovaj borilački spektakl pratit će i dodatan zanimljiv borilački sadržaj poput borbi u viteškim kostimima.

Više informacjia o finalnom popisu boraca (Fight Card) koji će se u subotu susresti na MFC spektaklu u zagrebačkoj Kutiji šibica OVDJE.

Zanimljivosti i informacije o MFC spektaklu u Zagrebu mogu se pratiti na: https://www.facebook.com/MFCZG/

Pet čitatelja tportala darujemo s po dvije ulaznice za Munja Fighting Championship spektakl, a dobitnici su Maja Francuzević, Željka Fiolić, Boris Kušar, Mario Klisura i Jozo Brajko.