KAROGLAN U PROBLEMU

Osim dva boda, Hajduk je u petak izgubio i dva igrača za najveći derbi

09.12.2023 u 13:57

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u petak su u Kranjčevićevoj odigrali 'tek' 1:1 protiv Lokomotive. A osim što su ostali bez dva boda, splitski Bili ostali su i bez dva igrača za najveći derbi hrvatskog nogometa, koji je na rasporedu sljedeće nedjelje od 17.15 sati (MAXSport 1, MAXtv) u Maksimiru, gdje će ih dočekati Dinamo

Kako piše Slobodna Dalmacija, Mihael Žaper ozlijedio je zadnju ložu, pukao mu je butni mišić, izašao je iz igre šepajući, a trener Mislav Karoglan izjavio je nakon utakmice protiv Lokomotive kako 'ne izgleda dobro', što je odmah potenciralo zabrinutost.

Kad pukne mišić zadnje lože onda to iziskuje nekoliko tjedana pauze. Koliko god Žapera čekali, jasno je da će morati propustiti derbi protiv Dinama, utakmicu što se u Zagrebu u Maksimiru igra 17. prosinca, a što je i posljednji okršajove godine.

Ujedno, Anthony Kalik je zaradio treći žuti karton i također ga nema protiv Dinama, pa trener Karoglan mora računati na dva izostanka u veznom redu, što nisu mali problemi za završni meč sezone i to derbi s najvećim rivalom u gostima.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

  • +29
SuperSport HNL: Lokomotiva - Hajduk (18. kolo) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
Sažetak utakmice Lokomotiva - Hajduk 1:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore