DANI OTVORENIH VRATA

Osijekovi navijači zavirili su u svaki kutak najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj

01.07.2023 u 21:57

Bionic
Reading

Novi stadion Nogometnog kluba Osijek na Pampasu nosit će naziv Opus Arena. Mađarski holding Opus Global, koji je između ostalog aktivan u sektorima građevine, energetike, poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma, otkupio je višegodišnje pravo na korištenja imena novog stadiona NK Osijek.

Novi stadion u Osijeku zadovoljava UEFA-in standard 4 kategorije, ima 13.005 natkrivenih sjedećih mjesta, 454 VIP mjesta, devet Sky Boxseva i jedini je potpuno natkriveni stadion u Hrvatskoj.

Prilikom izgradnje vodilo se računa da zadovolji sve potrebe koje zahtjeva organizacija nogometne utakmice na najvišoj razini. Osim za nogomet, stadion se može koristiti i za druge događaje poput konferencija, izložbi, prezentacija, priredbi...

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Prva službena utakmica na Opus Areni bit će odigrana 22. srpnja ove godine kada od 21 sat Osijek ugosti Slaven Belupo u 1. kolu nove sezone HNL-a.

No, navijači su priliku za posjet imali već ove subote. Naime, Osijek je organizirao dan otvorenih tribina na kojem su, uoči početka prodaje godišnjih ulaznica, svi navijači mogli pohoditi tribine novog stadiona, upoznati novi dom i sektore na istome, te odabrati svoja mjesta za novu sezonu.

  • +9
Osijekovi navijači dobili su priliku obići Opus Arenu Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL
Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL