MILIJUNAŠ IZ SUSJEDSTVA

'Opljačkao' kladionicu: Velika drama za povijesni dobitak

09.02.2016 u 17:41

Bionic
Reading

Iz Makedonije dolazi vijest o kladioničarskom pothvatu koji ulazi u povijest igara na sreću na prostoru bivše Jugoslavije

Prošloga tjedna se jedan Makedonac odlučio staviti velik novac na pet nogometnih utakmica. Maksimalno je (u svih pet slučajeva igrao je da će 'njegove momčadi' pobijediti i u prvom i u drugom poluvremenu) vjerovao Romi, Schalkeu, Le Havreu, Wiganu i Manchester Cityju.

Stavio je na različitim listićima, prenosi Mozzart Sport, otprilike tisuću eura i kombinirao tih pet utakmica i kao kombinacije, te 'izravno' i na kraju tjedan završio s dobitkom od ukupno 160.000 eura. Kažu, rekordan dobitak na području raspadnute države...

Četiri od pet parova pogodio je u subotu, no svi bi mu oni bili krajnje nezanimljivi da mu se još prošloga utorka nisu 'nasmiješile 'zvijezde u dvoboju Sassuola i Rome. Roma je, dakle, trebala biti pobjednik u oba poluvremena i vodila je na odmoru s 0:1. No, u 88. minuti Naninggolan je isključen, a Berardi je imao priliku za izjednačenje s bijele točke. Promašio je gol, no to Makedoncu nije bilo dovoljno... Ipak, u 94. El Shaarawy je pogodio za 0:2 i stvorio preduvjete za jedna sigurno jako dobar tulum proteklog vikenda.


E sad, hoće li ovaj pasionirani kladioničar znači 'podvući crtu' i izaći iz ove priče kao pobjednik, ili će dobitak pretvoriti u prah, ostaje na njemu. Kladionica se ne zove bez razloga možda i najopasnijim porokom. Čak i kada dobivate.