ČEKA SE LJETO

Opet se zakuhalo oko ubojitog Hrvata, naš reprezentativac već je dugo tiha patnja ovog velikana; je li došlo vrijeme za transfer karijere?

28.02.2021 u 07:57

Bionic
Reading

Opet se kuha oko Andreja Kramarića. Hrvatski napadač je već dugo vremena tiha patnja AC Milana, a talijanski velikan još jednom će pokušati realizirati taj transfer

Posrnuli nogometni div se u vezu s Kramarićem dovodi već par godina, a to zanimanje postalo je aktualno i ovih dana. 'Rossoneri' nisu prestali pratiti našeg ubojitog golgetera koji je nedavno postao najefikasniji Hrvat u povijesti Bundeslige.

Sport Bild piše kako bi ga Hoffenheim želio zadržati te da će mu ponuditi novi ugovor (stari traje do ljeta 2022.) s primanjima većima od pet milijuna eura po sezoni koliko navodno sada ima, ali nešto će se pitati i Kramarića koji je prije mjesec dana u razgovoru za tportal najavio mogućnost odlaska.

'Posljednjih pet godina ovdje sam presretan, prezadovoljan ljudima, klubom, načinom na koji smo igrali. I s financijske strane. A bilo je puno prilika da napustim Hoffenheim. Ali nikad se nisu poklopili ti neki uvjeti koji bi me učinili sretnijim. Tako da sam birao svoju sreću', rekao je tada Kramarić i dodao:

  • +4
Bayern - Hoffenheim, Bundesliga, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: GUENTER SCHIFFMANN / POOL

'Ali moram biti iskren, ove sezone, jer igramo loš nogomet, zbog čega sam bio nervozan, ustvari još sam uvijek, iako me idu golovi i sretan sam zbog svoje statistike, počeo sam prvi put razmišljati o mijenjanju sredine. Iako mi je stvarno savršeno ovdje. Naravno, to ne znači da ću otići, jer možda i proigramo.'