KAMEN SPOTICANJA

Opet kaos oko Kyliana Mbappea! Hoće li Real i drugi velikani zbog ovoga dignuti ruke?

05.02.2024 u 16:55

Bionic
Reading

Kylian Mbappe napušta PSG i odlazi u Real Madrid. Posao stoljeća ipak nije tako blizu realizaciji kako se mislilo

U PSG-u su se očigledno pomirili s gubitkom svojeg napadača iako je Francuz dobio novu ponudu od katarskih vlasnika, ali se ona nešto ne razlikuje od plaće i uvjeta koje trenutačno ima u klubu. Ogroman je to novac, ali Mbappe je odlučio promijeniti sredinu.

No upravo njegova ogromna financijska potraživanja su kamen spoticanja i u pregovorima s Realom, a prema zadnjim informacijama veliki je nesrazmjer između igračevih očekivanja i ponude koja je trenutno na stolu.

Piše se da su za Mbappea zainteresirani Liverpool i Arsenal. Velikani Premierlige rado bi ga odveli u Englesku, ali su svjesni da će to od njih zahtijevati da drastično preoblikuju svoju hijerarhiju kod plaća, a to je rizik koji nitko od njih nije spreman preuzeti. Bilo bi previše nezadovoljnih u svlačionici.  

I zato su Mbappeove ljetne opcije ograničene, slično kao i kada je Lionel Messi napustio Barcelonu i malo je bilo onih koji su mogli namiriti zahtjeve Argentinca.

Tako je sada i s Mbappeom, njegova pohlepa, ili njegovih menadžera, radi problem svim zainteresiranim klubovima koji bi lako mogli dignuti ruke.

Ili će Mbappe napokon smanjiti svoje financijske apetite…