S NJOM NEMA ŠALE

Ona je strah i trepet: Prebila bi to sra...

01.11.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Cristiane Justino Venancio, u borilačkom svijetu poznatija kao Cyborg, u ring se vraća u siječnju sljedeće godine. I dalje pod okriljem MMA organizacije Invicta FC

Cristiane Justino većina smatra najopakijom borkinjom u svijetu MMA. Ova Brazilka izgubila je samo jedan meč u karijeri i to u svojem debiju, a zatim je bila nedodirljiva.

U karijeri je prošla svašta. Postala je prvakinja Strikeforcea pobjedom protiv lijepe Gine Carano, nakon toga bila je strah i trepet u ženskoj konkurenciji, zatim je pala na dopingu, razvela se (nekada je nosila prezime Santos), ali se uspješno i vratila u ring poslije suspenzije.

Trebala je završiti u UFC-u gdje su svi s nestrpljenjem iščekivali borbu s neporaženom Rondom Rousey, ali zbog nesuglasica Cyborg je završila u organizaciji Invicta FC.

Tamo je u prvom meču sredila Fionu Muxlov, a u drugom u srpnju ove godine protiv Marloes Coenen uzela pojas Invicte FC.


Sada je otkrila kako je u siječnju 2014. čeka novi okršaj pod tom organizacijom, ali i da se nada da će dobiti novi ugovor što znači da opet ništa neće biti od njezina dolaska u UFC i dvoboja s mrskom Rousey.

'U siječnju me očekuje posljednja borba zajamčena ugovorom u Invicti, ali ja sam ovdje sretna i nadam se novom dogovoru. UFC ima ženske mečeve, ali ne i moju težinsku kategoriju,', izjavila je Cyborg te se osvrnula na Rousey.

'Stvarno se želim boriti s Rondom Rousey, ali UFC ne želi tu borbu. Njima to nije u interesu, jer bih ja tamo došla, prebila ono sranje i vratila se u Invictu. To bi bilo loše za UFC.'

Meč nakon kojeg za Cyborg više ništa nije bilo isto