SVI JE SE BOJE

'Ona je Mike Tyson ženskog MMA-a'

19.12.2011 u 17:37

Bionic
Reading

Strikeforceova prvakinja Cristiane Santos, poznatija i kao 'Cyborg', opet je uništila svoju protivnicu pa je nakon borbe od predsjednika te borilačke organizacije dobila veliki kompliment

'Cyborg' je lakše nego što su svi stručnjaci prognozirali sačuvala svoju titulu. Brazilka je za 16 sekundi isprebijala Japanku Hiroko Yamanaku. Ipak, njezina dominacija nije dobra za MMA, jer nitko ne želi s njom u kavez.

'Pronaći ćemo novu protivnicu za Cristiane', optimistično je najavio predsjednik Striekforcea Scott Coker koji je očigledno zaboravio da je to težak zadatak, jer je Cristiane prije borbe s Japankom zadnji puta u ringu bila prije gotovo godinu i pol.

Coker je zatim dao kompliment najopasnijoj ženi svijeta, ali je možda tako još više uplašio njezine moguće protivnice.

'Ona je Mike Tyson u ženskom MMA-u', dodao je Coker.

Ipak, za razliku od pravog Tysona kojeg su jedno vrijeme smatrali najopakijim čovjekom na Zemlji, Brazilka nema široku ni kvalitetnu konkurenciju.

Zato se sve više spominje opcija da će se Cristiane Santos morati boriti u više nižih težinskih kategorija kako bi uopće pronašla dostojnu suparnicu. Njezini fanovi se samo nadaju da na novi meč neće čekati više od godinu dana.

Ovako udara ženski 'Cyborg'