ne prestaje s iznenađenjima

OlyBet ponovo časti. Ovaj put vas vodi u veličanstvenu Sevillu!

28.04.2023 u 16:32

Bionic
Reading

OlyBet ne prestaje s iznenađenjima. Gotovo 300 nagrada podijeljeno je u velikoj nagradnoj igri početkom godine

Matija Katušić iz Zaprešića bio je sretnik koji je osvojio novi Audi A3, a svoje iznenađenje nije mogao sakriti - 'Vidio sam na portalu oglas da nemam što izgubiti sudjelovanjem u igri. Kliknuo i nisam mogao vjerovati da je toliko jednostavno i da stvarno nemam što za izgubiti. Pa sam probao. Ostavio sam svoje podatke i nakon mjesec dana, nisam mogao vjerovati kad sam vidio svoje ime među dobitnicima'.

I ovaj put igrači nemaju što za izgubiti. A jedan sretnik uz svoju pratnju otputovat će na utakmicu Real Betis - Valencia u Sevillu na zadnje kolo LaLige, 4.6.2023. OlyBet je ponosni sponzor Real Betisa,CA Osasune, FC Fiorentine, NHL lige, i European Tour Group poznate po organizaciji više od 100 golf evenata. Ne sumnjate da njihovim iznenađenjima neće biti kraja kada su u pitanju jedinstveni sportski doživljaji, jer to ono po čemu su prepoznatljivi.

Ako želite sudjelovati u ovom nagradnom natječaju, morate zapratiti OlyBet društvene profile, Facebook ili Instagram. Iz tjedna u tjedan, tamo će vas čekati 5 najava utakmice Real Betisa sve do 24.5. Na vama je da ispod svake objave ostavite svoju prognozu rezultata, i pokušate osvojiti najveći broj bodova.

Bodovi se dodjeljuju na sljedeći način:

Točan rezultat utakmice: 10 bodova (primjer: rezultat utakmice: 3:2, prognoza 3:2)

Točan broj golova: 5 bodova (primjer: rezultat utakmice: 3:2, prognoza: 1:4)

Točan ishod utakmice: 3 bodova (primjer: rezultat utakmice: 3:2, prognoza 1:0)

Naravno da tu igra ne staje, već krajem sljedećeg tjedna čeka vas novo iznenađenje. Pridružite se gledanju OlyBet derbija gdje će ambasador Luka Modrić, odmjeriti snage u finalu Kupa Kralja protiv Osasune. Očekujte pravi španjolski party, uz tapase i sangriju, i nova iznenađenja koja će biti objavljena na društvenim mrežama već početkom sljedećeg tjedna!