SVEMU SU KRIVE OZLJEDE

Olić najavio oproštaj od reprezentacije

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativci otputovali su u Kazahstan bez nekoliko prvotimaca. U zrakoplovu nije bilo mjesta ni za Ivicu Olića koji se nalazi u Münchenu na pregledima

Pregled u Njemačkoj je pokazao da će Ivica Olić šest do osam tjedana biti izvan travnjaka. Za hrvatskog reprezentativca tako je gotova polusezona, a na tu činjenicu poludjeli su u Bayernu, u kojem je bivši golgeter Marsonije, Dinama, Zagreba i HSV-a figurirao kao napadač u najboljoj formi. Na redu su terapije, a Olić je najavio čak i zbogom reprezentaciji.

'Ako me zdravlje posluži, bit ću na raspolaganju. No, ako ne bude dobro, a u posljednje vrijeme nije previše dobro, onda će to uistinu biti oproštaj od reprezentacije. Ne mogu se igrati sa zdravljem i, ako me budu hvatale ozljede, najbolje je da kažem zbogom', rekao je Olić za Sportske novosti.

Hrvatski napadač realno gleda na situaciju u skupini i smatra da ne postoji mogućnost da Andora zaustavi Ukrajinu, te tako da novu priliku Hrvatskoj da se dočepa dodatnih kvalifikacija.