čeka se potvrda

Ole Gunnar Solskjaer prodaje čak šest igrača kako bi na Old Traffordu napravio mjesta za toliko željenog Hrvata

15.01.2021 u 06:56

Bionic
Reading

Manchester United u ovom je trenutku vodeća momčad engleskog prvenstva, no trener Ole Gunnar Solskjaer odlučio se u zimskom prijelaznom roku na veliko čišćenje svlačionice. U planu je prodaja šestorice igrača na koje ne računa, a sve s ciljem da na Old Trafford dovede našeg Ivana Perišića (31)

Engleski mediji navode kako je Ole Gunnar Solskjaer već odlučio i poznato je koji su igrači na transfer listi. Timothy Fosu-Mensah već je bivši, za 1.7 milijuna eura prodan je Bayer Leverkusenu, a do kraja mjeseca njegovu bi sudbinu trebali doživjeti Marcos Rojo, Sergio Romero, Andreas Pereira, Diogo Dalot i Phil Jones. S Old Trafforda sigurno odlazi i Odion Ighalo jer mu 31. siječnja završava posudba...

Za neke od njih već se zna gdje će nastaviti karijeru, Pereira bi trebao ostati u Laziju, a Dalot u Milanu jer United je spreman poprilično smanjiti traženu odštetu, samo da ih se riješi.

U isto vrijeme se i za ostale igrače koji su 'tehnološki višak' traži najbolje rješenje, a na Old Traffordu se nadaju kako će ovom čistkom namaknuti najmanje 40 milijuna eura.

No, nije 'crvenim vragovima' prioritet novac, Solskjaer želi počistiti svlačionicu kako bi do kraja prijelaznog roka mogao dovesti dva ili tri pojačanja, a prvi na listi želja je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (31). Norveški je stručnjak veliki poklonik našeg reprezentativca i već ga neko vrijeme pokušava dovesti u Manchester.

Sada je dio engleskih medija, posebice onih bliskih Unitedu, uvjeren kako je Solskjaer praktički već sve dogovorio i da je samo pitanje dana kad će Perišićev transfer u Manchester postati i služben!

  • +4
Roma - Inter Milano Izvor: EPA / Autor: RICCARDO ANTIMIANI

Realno, trener Intera Antonio Conte je već nekoliko puta više nego jasno rekao kako na Perišića ne računa, ali i dalje ga drži u početnoj momčadi. Perišić je posljednjih tjedana jedan od najboljih Interovih igrača, no dojam je kako će Conte biti miran tek kad ga se riješi.

Baš na to računaju u Unitedu, žele dobiti iskusnog igrača kao što je Perišić za što manje novca, računaju da bi Inter pristao na osam do deset milijuna eura odštete. I svi bi bili zadovoljni. A najviše Perišić jer bi u redovima Uniteda praktički imao zajamčeno mjesto u prvih 11, uz njega bi zasigurno igrački 'procvao' i mlađahni Marcus Rashford, ali i iskusni Edinson Cavani.

No, nije Solskjaer jedini koji bi Perišića želio vidjeti u svojoj momčadi, posao bi mu mogao pokvariti Jose Mourinho koji je također 'bacio oko' na našeg reprezentativca i pozvao ga da dođe u Tottenham. Uz ove dvije primamljive i otvorene pozivnice Perišić ima još nekoliko zanimljivih mogućnosti, no ovo mu je jedinstvena prilika da zaigra u najjačoj ligi na svijetu...