ISPRED ŠOPING CENTRA

Okrutno ubijen reprezentativac Hondurasa

11.12.2015 u 09:10

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Glasgow Rangersa i reprezentacije Hondurasa, Arnold Peralta smrtno je stradao u La Ceibi, nakon što je napadnut vatrenim oružjem...

Nova tragedija u Srednjoj Americi. S tek napuljenih 26 godina ubijen je Arnold Peralta, nogometaš s 26 nastupa za reprezentaciju Hondurasa koji je dvije godine proveo u Europi u redovima škotskog Rangersa, prije nego što se ovog ljeta vratio u domovinu.

Povratak je za Peraltu bio koban. Ubijen je na parkiralištu šoping centra pred brojnim svjedocima u gradu La Ceiba, luci na obali Atlantskog oceana. Na njega su ubojice ispalile čak 11 metaka.

Motivi ubojstva zasad su nepoznati, a tragedija za nogometnu igru još je i veća jer je Peralta bio u punoj snazi i nedavno je dobio poziv reprezentacije za prijateljsku utakmicu protiv Kube sljedeće srijede.

Lokalni mediji vjeruju da je ubojstvo Peralte povezano s ubojstvom njegovog rođaka Byrona prije šest mjeseci kojem su ubojice provalile u kuću i oduzele mu život. Taj slučaj je proglašen 'ubojstvom tijekom pljačke', ali mogao bi biti ponovo otvoren nakon Arnoldovog smaknuća.