Cvjetković za tportal

Oglasio se menadžer Marija Mandžukića i jasno poručio: Od njegovog povratka u Dinamo nema ništa!

08.06.2021 u 20:22

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, do ovog ljeta napadač Milana, 35-godišnji Mario Mandžukić trenutno je bez kluba, a kako je i dalje izuzetno cijenjen u nogometnim krugovima, jasno je da ga se spominje u kontekstu brojnih transfera

Mario Mandžukić jedan je od onih igrača koji će uvijek ostaviti srce na terenu, bez pogovora odrađivati sve trenerske zamisli i igrati gdje ga se postavi. Zato su ga i navijači klubova u kojima je igrao jednostavno - obožavali.

Trenutno je Mandžukić bez kluba, jer u Milanu se u kratkom periodu, u kojem se i oporavljao od ozljede, jednostavno nije uspio nametnuti.

Međutim, kako je slobodan igrač, onda o njemu maštaju mnogi, a tijekom dana pojavila se informacija iz nekih krugova kako bi se Mandžukić mogao vratiti u zagrebački Dinamo, gdje je igrao od 2007. do 2010. godine.

Ipak, od realizacije ovog posla, čini se, neće biti ništa.

Potvrdio nam je to Mandžukićev menadžer 61-godišnji Ivan Cvjetković.

'Istina je samo da Dinamo ima posebno mjesto u srcu Marija Mandžukića i da mu je to jedna od najljepših igračkih epizoda. Sve ostalo su priče, jer ni s kim nismo razgovarali. Dakle, mogu vam reći kako od Mandžukićeva povratka u Dinamo nema ništa', potvrdio je za tportal Cvjetković.