još nije gotovo

Oglasio se i Šuker: Prekrasna utakmica, iako bi neki voljeli da je završilo drugačije

10.11.2017 u 09:04

Bionic
Reading

Hrvatska je na Maksimiru u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za plasman na SP 2018. u Rusiji razbila Grčku 4:1. Mundijal je nadohvat ruke, no predsjednik HNS-a Davor Šuker smiruje strasti...

Grčka tragedija na Maksimiru, čin prvi... Modrić, Kalinić, Perišić i Kramarić trasirali su put prema SP-u u Rusiji sljedeće godine. No, hrvatska je nogometna reprezentacija dobila tek prvo poluvrijeme, čeka nas još neizvjesnih 90 minuta u paklu Pireja.

Nakon veličanstvene pobjede 4:1 oglasio se i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

'I prije izvlačenja sam rekao da se bojimo Grčke, ali bojimo u nogometnom smislu. Svi znamo što je grčki fanatizam kad igraju kod kuće, to su puni stadioni, sjajna atmosfera... Zato kažem da je ovo tek prvo poluvrijeme. Idemo pričekati do nedjelje', oprezan je bio Šuker nakon slavlja na Maksimiru.

Hrvatska je proigrala i doslovno procvjetala pod vodstvom novog izbornika Zlatka Dalića...

  • +55
Kvalifikacije za SP 2018., Hrvatska - Grčka Izvor: Reuters / Autor: ANTONIO BRONIC

'Što je napravio Dalić u odnosu na Čačića? Svi naši izbornici su bili kvalitetni', pokušao je diplomatski odgovoriti Šuker koji se dotaknuo i brojne opozicije (nogometne i navijačke!) koja ga želi svrgnuti s čelnog mjesta HNS-a:

'Prekrasna utakmica, ali ovo je tek prvo poluvrijeme. Došli smo na svoje. Utakmica je prošla bez incidenata. Naši navijači bili su željni nogometa i naše dobre igre, iako bi neki drugi voljeli da je završilo drugačije. Srećom, nije...'