liga prvakinja

Vidjeli smo svakakve promašaje, ali ovakvo nešto! Pogledajte sami...

09.11.2017 u 14:53

Bionic
Reading

Nogometna Liga prvakinja stigla je do osmine finala, a s utakmice litavskih prvakinja Gintra Universitetasa i Barcelone stiže vjerojatno jedan od najvećih promašaja. Ikad...

Sportsko društvo Barcelona može se, među ostalima, pohvaliti i sjajnom ženskom nogometnom ekipom. Djevojke su među najboljima, prošle su sezone igrale polufinale Lige prvakinja, a ove žele otići do samog kraja. U osmini finala ove su srijede gostovale u Litvi kod tamošnjih prvakinja, ekipe Gintra Universitetasa iz Šiauliaija.

Razlika u kvaliteti je, očekivano, debelo na strani Barcelone, a to se vidjelo i na terenu. Nogometašice Barcelone su dominirale, na poluvremenu je bilo 2:0, a u nastavku su nemilosrdno nastavile puniti mrežu nemoćnih Litavki. No, u jednom je trenutku i domaća ekipa mogla doći do počasnog gola...

Golmanica Barcelone Sandra Panos loše je reagirala, istrčala je sa svog gola kako bi presjekla dubinsko dodavanje protivnica, ali je promašila loptu te su se čak tri domaće nogometašice našle same ispred Barcinog gola. Doslovno je samo jedna od njih trebala poslati loptu u prazan gol.

Narodna poslovica kaže 'puno babica, kilavo dijete', a nogometašice Gintre to su samo potvrdile. Cure se jednostavno nisu mogle dogovoriti koja će zabiti, sve su tri istovremeno krenule na loptu i... Naravno, sudarile su se, popadale na travnjak, a lopta je umjesto u golu završila u nogama gostujućih igračica.

Autor: youtube

Vidjeli smo svakakve promašaje na nogometnim terenima, ali ovakvo nešto! Nikad! Imale su domaće djevojke priliku zabiti počasni gol, barem da donekle ublaže težak poraz jer Barcelona je na kraju slavila 6:0. Uz takve domaće napadačice to i nije bio nekakav problem.