MISTERIJ U ŠPANJOLSKOJ

Odluka trenera Barce nikom nije jasna: Bojkot svog kluba!?

07.12.2015 u 12:03

Bionic
Reading

Nakon što Luis Enrique nije napravio niti jednu zamjenu u remiju 1:1 protiv Valencije, dnevnik Marca tvrdi da se radi o protestu protiv uprave koja mu nije voljna pojačati napadački dio ekipe u siječnju...

Barcelona je u subotu nakon dugo vremena doživjela kiks u gostima na Mestalli, a utakmica je osim po tome bila i neobična jer gostujući trener tijekom 90 minuta susreta nije napravio niti jednu zamjenu.

Dnevnik Marca tvrdi da to nije bilo slučajno. Naime, Luis Enrique na taj je način htio pokazati upravi da nema adekvatne zamjene za udarnu momčad i da bi rezultati mogli patiti u nastavku sezone zbog toga.

Prema tvrdnji španjolskih medija, iako Barca više nema zabranu kupovanja u sljedećem prijelaznom roku u siječnju, uprava nije raspoložena potrošiti previše novaca na pojačanja, jer momčad i tako uvjerljivo pobjeđuje čak i najveće rivale.

Međutim, Luis Enrique nezadovoljan je širinom, posebno u napadu gdje na klupi ima juniore Munira i Sandra koji nisu na potrebnom nivou. Baš zbog toga navodno je u Valenciji izveo potpuno neuobičajen potez ne uvođenja rezervi, da bi poslao poruku svojim nadređenima.