DAN ODLUKE

Odlučna poruka Gojuna Francuzima i Nikoli Karabatiću

22.01.2016 u 21:16

Bionic
Reading

Stup obrane hrvatske rukometne reprezentacije Jakov Gojun kratko ali odlučno je najavio utakmicu do koje odbrojava hrvatska sportska javnost

Junak na junaka! Tako je najbolje opisati dvoboj Hrvata s rukometašima Francuske u subotu u 18.15 sati koji će imati možda i presudnu težinu za plasman u željeni polufinale. Nakon šokantnog poraza od Norvežana Hrvatska je pronašla svoj ubitačan ritam i 'preko Makedonaca' poručila svijetu da je opet spremna za borbu za velike stvari.

'Ušli smo koncentrirano i angažirano, odigrali vrhunsku obranu iz koje smo razvili kontre te došli do rezultatski lake pobjede. Nakon poraza od Norveške smo se, vidi se, uspješno dogli i došli smo u poziciju koju smo željeli - do dvoboja s Francuzima smo u igri i sada je vrijeme da se obračunamo. da vidimo gdje smo,' prenosi Balkan handball izjavu Jakova Gojuna koji nastavlja:


'Izgubljene bodove ne možemo vratiti, ali imamo četiri boda i pred nama je najbolja ekipa na svijetu. Karabatić? Jedan od najboljih igrača na svijetu svakako, ako njega uspijemo zaustaviti - imamo ih,' poručuje pouzdani splitski vođa hrvatske obrane.

Imaju puno sjajnih igrača, ali jasno je tko će biti najveća opasnost