LAGANI UZVRAT

Od Rijeke se i u Walesu očekuje golijada

25.07.2013 u 10:30

Bionic
Reading

U prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige Rijeka se lakoćom obračunala na svojoj Kantridi sa velškim predstavnikom tako da je uzvrat (četvrtak, 20 sati) ostao tek puka formalnost

Čak pet golova utrpali su igrači trenera Matjaža Keka momčadi Prestatyn Town u prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige. Slabašna velška momčad niti jednog trenutka nije imala šansu protiv riječkog sastava. Tako je i odlazak u Wales za Rijeku tek turistički put i odrađivanje posla i osiguravanje trećeg pretkola.

'Europa je Europa. Zato pozivam na potpunu ozbiljnost i koncentraciju kod onih igrača koji će dobiti priliku da zaigraju na ovoj utakmici', ozbiljan je trener Kek koji će vjerojatno u Walesu dati priliku igračima koji dosad nisu bili standardni te će na taj način imati priliku pokazati treneru na koga još može računati.

U taboru velškog sastava svjesni su da nemaju priliku preskočiti Rijeku, ali barem žele ostaviti što bolji dojam.

'Najvažnije je da se što bolje pripremimo za Rijeku. U uzvratu će nam biti ipak malo lakše. Ovaj put želimo se barem malo približiti protivniku. To je naš najveći izazov u ovom susretu. Želim da naši igrači i navijači ponosni napuste stadion', prenose Sportske novosti riječi trenera i igrača Prestatyn Towna Neila Gibsona.

Jedina loša vijest jest propust riječke administracije zbog koje su Alispahić, Kvržić i Ajayija morali ostati u Rijeci zbog problema s izdavanjem vize.