ALŽIRAC SE SLOMIO

Očajni Soudani nije izdržao: Završio u suzama na kraju bolne sezone!

31.05.2017 u 22:33

Bionic
Reading

Nakon poraza 3:1 u finalu Kupa protiv Rijeke posebno razočaran bio je El Arabi Hilal Soudani koji je ostao u suzama nakon posljednjeg sudačkog zvižduka...

Alžirski 29-godišnji napadač bio je bez sumnje najsvjetlija točka Dinamove momčadi ove sezone, a njegov spektakularni pogodak škaricama na Rujevici produžio je u travnju nadu 'modrih' u osvajanje titule prvaka MAXtv Prve lige.

Rijeka-Dinamo 1:1, Soudani 87'

Soudani je ukupno zabio 17 golova u domaćem prvenstvu, uključujući i hat-trick protiv Rijeke na Maksimiru prošle subote, no nije to bilo dovoljno za osvajanje naslova. Nadao se Alžirac da bi Dinamo trofej mogao osvojiti u Kupu, ali i tu su Riječani bili bolji i u finalu u Varaždinu stigli do dvostruke krune.

  • +23
Finale Kupa 2017.; Dinamo - Rijeka Izvor: Cropix / Autor: Krajac Damir / CROPIX

Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka potekle su Soudanijeve suze, ne samo zbog promašenog 'zicera' u 31. minuti i pogođene grede u 55. minuti, već i zato što je bio nogometaš Dinama koji se najviše trudio tijekom cijele sezone, a nije za to konkretno nagrađen.

U svakom slučaju, bolan dan u karijeri odličnog Alžirca, no nema si što zamjeriti, a 'modri' moraju učiniti sve kako bi ga dugoročno zadržali u klubu, jer boljeg inozemnog igrača nikad nisu imali...