DINAMO IMA MAJSTORA

Soudani je čudo od igrača: Tri strašna poteza kojima je izludio Rijeku!

28.05.2017 u 10:50

Bionic
Reading

Da je Hilal Soudani najbolji inozemni nogometaš koji je ikad igrao u Dinamu još jednom je potvrdio sa 17 golova ove sezone, od kojih su neki bili spektakularni, posebno u dvobojima protiv Rijeke...

Alžirski 29-godišnji napadač provodi svoju četvrtu sezonu na Maksimiru i čelnici Dinama zbilja mogu biti sretni što ga nisu prodali prošle zime, iako se nagađalo da će se to dogoditi. 'Modri' možda nisu osvojili titulu prvaka, ali Soudani je potvrdio da je klasa za sebe u MAXtv Prvoj ligi i dobro će doći zagrebačkom klubu u sljedećoj europskoj sezoni.

  • +3
MAXtv Prva liga, 36. kolo: Dinamo - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Soudani je ove sezone zabio ukupno 17 golova, od toga čak tri u posljednjem kolu protiv Rijeke u kojem je Dinamo pobijedio 5:2 i popravio dojam na Maksimiru.

Dinamo - Rijeka 5:2 (36. kolo 2016./17., 28.5.), sažetak Autor: YouTube

Alžirac je briljirao u tom susretu, a posebno impresivan bio je njegov prvi pogodak, kada se izborio za loptu pokraj Zute, prošao dvojicu gostujućih nogometaša i zatim rutinski poslao loptu u mrežu.

Dinamo - Rijeka 1:0 (Soudani 4) Autor: YouTube

Krasna je bila i njegova asistencija petom za pogodak Danija Olma kojom je potvrdio da je i više od rasnog strijelca.

Dinamo - Rijeka 4:1 (Olmo 47) Autor: YouTube

No, sve to nije moglo nadmašiti potez godine koji je izveo u prethodnom derbiju na Rujevici: pogodak koji je tada zabio škaricama apsolutno je najveća majstorija MAXtv Prve lige ove sezone. Dinamu je zaista u interesu zadržati ga što duže u klubu...

Rijeka-Dinamo 1:1, Soudani 87'