petev uzvraća udarac

Trener Dinama oštro odgovorio Anti Ćoriću: Ti si još uvijek dijete!

30.05.2017 u 21:11

Bionic
Reading

Ivajlo Petev vjeruje u Dinamovo osvajanje nogometnog Kupa, a također je izrazio i žaljenje zbog posljednjih izjava Ante Ćorića te ustvrdio kako je 'modri' talent ipak još uvijek samo dijete...

Podsjetimo, Dinamov strateg otkrio je novinarima nakon trijumfa protiv Rijeke prošle subote da je Ante Ćorić odbio igrati utakmicu na Maksimiru te da mu se to još nikad nije dogodilo u karijeri.

  • +3
MAXtv Prva liga, 36. kolo: Dinamo - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Nije se dugo čekalo na odgovor 20-godišnjeg talenta koji je u izjavi za tportal iznio svoju stranu priče te se zapitao zašto ga je na treninzima Petev koristio na mjestu stopera, a također mu nije jasno zašto ga je htio koristiti iako je bilo lagano ozlijeđen.

Dinamo - Rijeka 5:2 (36. kolo 2016./17., 28.5.), sažetak Autor: YouTube

Uoči finala Kupa u Varaždinu ove srijede, Petev se ponovo osvrnuo na Ćorića.

'Vidio sam što je izjavio i moram priznati da sam iznenađen. Ante je još dijete, puno toga još mora proći u životu. Žao mi je što je to rekao, ali trenutno obraćam pažnju samo na utakmicu s Rijekom,' izjavio je bugarski stručnjak i također zaključio:

'Nadam se da ćemo ponoviti igru kao u subotu, ali sam svjestan da je ovo drugačija utakmica. Treba biti pametan i držati koncentraciju.'