ovo je strašno

Očajna biatlonka objavila je šokantne fotografije hrane koju je dobila u Pekingu: Ne mogu više, boli me trbuh i već mi se vide kosti

08.02.2022 u 15:40

Bionic
Reading

Valeria Vasnetsova (24) ruska je biatlonka koja nastupa na Olimpijskim igrama u Pekingu. No, nesretna je Vanetsova završila u višednevnoj karanteni zbog koronavirusa, a iz tog je 'zatvora' poslala očajničku poruku i svijetu pokazala kakve sramotno loše obroke služe kineski organizatori

Ruska biatlonka Valeria Vasnetsova (24) požalila se na Instagramu zbog očajno loše hrane koja se sportašicama i sportašima servira na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Vasnetsova je objavila fotografiju na kojoj se vidi servirano jelom. No, to se može nazvati obrokom dostojnim sportaša samo uz puno mašte. Tu je tjestenina, nekakav umak, par krumpira, pečena rebarca, te nešto što samo podsjeća na kuhanu piletinu.

Očajna Ruskinja istaknula je da jedan te isti jelovnik jede za doručak, ručak i večeru i tako već pet dana! Izbora jednostavno nema!

'Boli me trbuh, jako sam blijeda i imam velike podočnjake. Gotova sam... Svaki dan plačem, želim da ovaj užas napokon završi, tako sam umorna', napisala je Vasnetsova koja je završila u izolaciji zbog koronavirusa.

Vasnetsova je istaknula da može jesti samo tjesteninu jer je ostalo doslovno nejestivo.

'Već mi se vide kosti', napisala je u trenucima očaja ruska biatlonka i zatražila pomoć.

A nije ona jedina sportašica koja se žalila na hranu u karanteni, no njezine su pritužbe odjeknule.

Glasnogovornik ruske biatlonske reprezentacije Sergej Averjanov kasnije je potvrdio da je nesretna Vasnetsova nakon svega ipak dobila 'pojačani' obrok koji je uključivao losos, krastavce, kobasice, jogurt, salatu i voće.