TANKI ŽIVCI

Obračun Nike Kovača za vrijeme utakmice, a još ružnije scene spriječio je sudac; bivši hrvatski izbornik pojasnio što se dogodilo...

01.10.2021 u 11:58

Bionic
Reading

U skupini B nogometne Europske lige, u drugom kolu su Real Sociedad i Monaco odigrali 1:1, a trener gostiju Niko Kovač za vrijeme susreta ušao je u verbalni obračun

Momčad iz Kneževine je povela u 16. minuti golom Axela Disasija, a izjednačio je Mikel Merino u 53. minuti. Monaco i PSV vode u skupini sa po četiri boda, Real Sociedad ima dva boda, a Sturm je upisao dva poraza.

'Real Sociedad je odlična španjolska momčad, agresivna je i igra napadački. Znamo da su španjolski klubovi među najboljima na svijetu kad imaju loptu u svom posjedu. Zadovoljan sam bodom', rekao je bivši hrvatski izbornik.

Tijekom utakmice Kovač se verbalno sukobio sa suparničkom klubom. Obje strane morao je smirivati sudac…

'Kad je igrač ozlijeđen, onda se treba vratiti lopta suparnicima. Za mene je to fair-play, zato sam onako reagirao. Ne znam, možda je do toga došlo jer sam star', objasnio je Kovač i na neki način poručio da je u njegovo vrijeme dok je bio igrač bilo više poštovanja i respekta na terenu.

Sukob možete vidjeti OVDJE.