Bolan poraz

[FOTO] Razočarani kapetan i golman Genka ne mogu doći k sebi nakon Dinama i puno toga su rekli: Ovo je frustrirajuće i jako neugodno, ali...

01.10.2021 u 11:03

Bionic
Reading

jako teško je pao poraz od Dinama (0:3) u Europskoj ligi svim igračima Genka. Ovako nešto ni u ludilu nisu očekivali...

Teško je pao poraz od Dinama (0:3) u Europskoj ligi igračima Genka. Šok i razočaranje riječi su koje najbolje opisuju njihovo stanje nakon potopa kojeg su doživjeli.

Pred novinarima su se nakon utakmice pojavili kapetan Bryana Heynena i vratar Maarten Vandevoordt.

'Jako neugodna večer. Koštale su nas vlastite pogreške. Golove smo primili nakon izgubljene lopte i iz dva jedanaesterca. Imali smo priliku izjednačiti, no pogodio sam vratnicu. Uslijedio je novi pogodak Dinama iz prvog jedanaesterca i stvari su po nas postajale sve gore i gore. U drugom poluvremenu smo započeli s pozitivnim stavom, ali prekinuo nas je crveni karton i novi jedanaesterac. To nas je dotuklo. Po igri, zaslužili smo zabiti jedan, pa čak i dva gola, ali na kraju se piše ovih neugodnih 0:3', rekao je kapetan Heynen.

  • +39
Genk - Dinamo, 2. kolo Europske lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Vratar Maarten Vandevoordt se nakon utakmice našao na udaru dijela domaćih navijača i belgijskih medija koji su ga proglasili glavnim krivcem za poraz:

'Frustriran sam, Jednostavno večeras nismo imali sreće Kod drugog jedanaesterca htio sam pokupiti taj ubačaj i zadobio sam udarac, ne znam ni sam od koga. Moguće i od nekog suigrača. Činjenica je da je bilo i dobrih trenutaka u našoj igri, ali nismo uspjeli zabiti gol, a pogreške koje smo činili, koliko god bile male, ne praštaju se na ovoj razini natjecanja. Nema vremena za plakanje, okrećemo se Eupenu za vikend'.