UFC 260

Obitelj ispratila Stipu Miočića na tradicionalan način; evo koje jelo jede prvak UFC-a prije svake borbe

23.03.2021 u 14:58

Bionic
Reading

UFC-ove kamere otkrile su nam kako Stipe Miočić i Francis Ngannou provode posljednje dane uoči velikog revanša i UFC-a 260 kojeg će ovog vikenda predvoditi u Las Vegasu

Prije nego što se zaputio prema gradu kocke i zabave, aktualni UFC-ov teškaški prvak odradio je posljednju smjenu u svojoj vatrogasnoj postaji, a čini se kako ni ovoga puta nije bilo poštede za 'najopakijeg čovjeka na svijetu'.

'Obično izaberem smjenu nekoliko dana prije polaska. Ovo je petak, noćna smjena, a u ponedjeljak idem na put', objašnjava nam Stipe svoj ritam dok sa spužvicom u ruci pere posuđe nakon zajedničkog obroka s kolegama.

Čim je završio s posuđem, Stipe se uhvatio i metle, pomeo pod, zapjevao, a potom nam i pokazao kako izgleda ostatak vatrogasne postaje u Valley Viewu, piše Fight Site.

Kamere su se zatim nakratko prebacile na trening njegovog izazivača Francisa Ngannoua, a nedugo nakon toga mogli smo mogli vidjeti i kako se Miočić priprema u svom Strong Style timu.

Zanimljivo je bilo i u Stipinoj kući gdje se okupila obitelj i na već tradicionalan način ispratila prvaka na novu veliku bitku.

'Prije svake borbe jedemo salatu, mesne okruglice u umaku i kruh s češnjakom', otkriva Stipina supruga Ryan Marie, a njena majka potom dobacuje da se u jelu nalazi i pokoji komad svinjetine.

'To je nešto što uvijek voli jesti i stalno traži da mu to njegova majka ili ja pripremimo. On voli rutinu. Sve mora biti isto, svaki put', dodaje Ryan Marie.