NBA TRŽNICA

NY Knicksi doveli Barona Davisa

20.12.2011 u 11:35

Bionic
Reading

Kako se bliži početak NBA sezone tako i klubovi užurbano rade na dovođenju pojačanja. New York je nakon Bibbyja doveo još jednog veterana, Barona Davisa, dok je Washington uspio zadržati Nicka Younga

New York Knicksi su potpisali jednogodišnji ugovor vrijedan 2,5 milijuna dolara sa slobodnim igračem Baronom Davisem, ali nije jasno kada će on zaigrati je se još uvijek oporavlja od hernije diska.

Dva puta izabran u All-Star momčad, Davis je prošle godine bio raspet između u Los Angeles Clippersa i Cleveland Cavaliersa, a prosjek po utakmici mu je bio 13.1 pogodaka i 6.7 asistencija.

Istovremeno su u Washingtonu Wizardsi objavili da su postigli dogovor sa svojim prošlogodišnjim vodećim strijelcem Nickom Youngom.

Wizardsi su se nadali da će s Youngom potpisati višegodišnji ugovor, ali su se dogovorili na samo godinu dana za 3,7 milijuna dolara, pišu lokalni mediji.

Washingtonov prvi izbor na draftu 2007., 26-godišnji Young je prošle sezone imao prosjek od 17.4 koševa po utakmici.

S druge strane zemlje, Sacramento Kingsi su otkazali četvrtgodišnji ugovor sa Chuckom Hayesom (28) nakon što on nije prošao liječnički pregled.

Predsjednik Kingsa Geoff Petrie je izjavio da je ugovor vrijedan 21.3 milijuna dolara otkazan zbog medicinskih razloga.

Prošli tjedan su Kingsi objavili da je nedavni srčani pregled na Hayesu pokazao neke anomalije, ali nisu otkrili više pojedinosti o tome.

Prije nego je postao slobodan igrač, Hayes je proveo zadnjih šest sezona igrajući za Houston Rocketse. Prošle sezone je imao prosjek od 7.9 koševa i 8.1 skokova po utakmici.