SRAMOTNO PONAŠANJE IGRAČA

Novinar kritizirao domaćeg 'junaka' pa ga nasmrt pretukli

10.08.2015 u 17:50

Bionic
Reading

Nakon remija 1:1 u prvoj utakmici trećeg pretkola kvalifikacija za Europsku ligu, nogometaši azerbajdžanske Qabale slavili su sa 1:0 te prošli u play-off. Posebno sretan bio je strijelac pobjedničkog gola, domaći igrač Javid Husejnov

Međutim, novinar Rasim Alijev na svojem je Facebook-profilu napisao kako se Husejnov ne zna ponašati jer je protiv ciparske momčadi pogodak slavio - mašući turskom zastavom.

Alijev je čak napisao i da mu je trebalo zabraniti nastup u Europi. Skupini domaćih navijača taj komentar nije dobro sjeo pa su novinara pretukli. Nekoliko dana poslije preminuo je od unutarnjeg krvarenja u bolnici u Bakuu, prenosi 24 sata

'Bilo ih je pet-šest. Svi su se bacili na mene i krenuli me udarati', opisao je napadnuti novinar, kojeg je čovjek pozvao pod krinkom da je nećak jednoga od igrača i da želi s njim popiti čaj.

Nogometaš Husejnov nije se oglasio nakon tragičnog događaja, a predsjednik Azerbajdžana Ilham Alijev rekao je da će istragu preuzeti Ministarstvo unutarnjih poslova.

Cijeli članak pročitajte OVDJE