u najgore moguće vrijeme

Novi udarac za očajno loši Juventus; jedna od najvećih zvijezda zbog ozljede će izvan terena biti barem tri tjedna

13.10.2022 u 17:15

Bionic
Reading

Talijanski nogometni velikan Juventus objavio je kako će sljedećih dvadesetak dana biti bez argentinskog reprezentativnog krila Angela Di Marije (34) zbog ozljede butnog mišića koju je zadobio na utakmici Lige prvaka protiv Maccabija iz Haife

'Angel Di Maria jutros je podvrgnut dijagnostičkom testiranju te je ustanovljena manja lezija u desnom butnom mišiću. Za potpuni oporavak bit će potrebno 20 dana', objavio je Juventus.

Iskusni 34-godišnji Di Maria bi trebao biti član argentinske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu koje počinje 20. studenoga u Katru.

Prvu utakmicu u skupini C Argentina će igrati 22. studenoga protiv Saudijske Arabije, a potom joj slijede još dvoboji protiv Meksika 26. studenoga i Poljske 30. studenoga.

  • +11
Maccabi Haifa - Juventus, Liga prvaka, 11.10.2022. Izvor: EPA / Autor: ABIR SULTAN

Problem je u činjenici da Juventus igra očajno loše, u Serie A su tek na osmom mjestu s tri pobjede, četiri remija i dva poraza, a u Ligi prvaka imaju tri poraza i pobjedu te samo teoretske šanse za plasman u drugi krug natjecanja.

Di Maria će tako propustiti gradski derbi s Torinom te još barem dvije utakmice Serie A, ali i mečeve Lige prvaka protiv Benfice i PSG-a.