KAD ALKOHOL PRORADI

Utakmica Kupa između Tehničara i Hajduka imala i ružno 'treće poluvrijeme'

13.10.2022 u 13:16

Bionic
Reading

Utakmicu osmine finala SuperSportkupa u Cvetkovcu između Tehničara i Hajduka (1:5) imala je svoje treće poluvrijeme koje je nažalost obilježila tučnjava

'Bili' su rutinski prošli u četvrtfinale natjecanja u kojem su branitelji trofeja 'Rabuzinovo sunce', a o zanimljivoj utakmici pred oko 4500 gledatelja više čitajte OVDJE.

Nakon dvoboja navijači su svoje druženje nastavili u šatoru pored igrališta, a alkohol je učinio svoje te je jednu lijepu feštu pretvorio u fizički obračun desetak mladića.

Kako piše epodravina.hr u večernjim satima, oko 21.30, došlo do narušavanja javnog reda i mira. Točnije, došlo je do tučnjave sedmorice pijanih mladića. Dečki u starosti 20, 20, 20, 21 i 23 godine napali su 19 i 24-godišnjaka. Šoru je pokrenuo jedan od 20-godišnjaka, koji je napao 24-godišnjaka, nakon čega su se u tučnjavu uključili i svi ostali. Ozlijeđenih nije bilo, ali je bilo privedenih.

Naime, petorica osumnjičenih odvedeni su u policiju do otrježnjenja i protiv njih će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda u Koprivnici.

  • +10
Tehničar - Hajduk, SuperSport Hrvatski kup, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic