Bizarna situacija

Ivan Perišić ovako nešto nije očekivao; dok je čekao nastup u Ligi prvaka za Tottenham dobio je po džepu, a sutkinja mu prijeti i policijom!

13.10.2022 u 14:04

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Tottenhama upisali u Londonu novu pobjedu u Ligi prvaka talijanskim medijima proširila se pomalo bizarna vijest kako je Ivan Perišić dobio je novčanu kaznu jer nije pojavio na sudu u Milanu

U srijedu je Tottenham čekala važna domaća utakmica protiv Eintrachta iz Frankfurta koji su nadigrali sa 3:2 te tako upisali tri važna bod au Ligi prvaka. Tako je Tottenham nakon ove pobjede zauzeo vrh skupine sa sedam bodova, Marseille i Sporting imaju po šest, a Eintracht četiri boda.

No, iako je odlukom trenera Antonia Contea 33-godišnji Ivan Perišić ipak ostao na klupi Tottenhama, svejedno je postao vijest dana. I to zbog bizarnog razloga...

Kako pišu talijanski mediji hrvatski reprezentativac Perišić kažnjen je s 500 eura zato što se u srijedu nije pojavio na sudu u Milanu. Također, kako piše Gazzetta dello Sport, sutkinja slučaja Elisabetta Canevini naložila je da Perišić na sljedeće ročište mora dovesti policija što je kod sličnih slučajeva uobičajena procedura.

No, čini se da je sve otišlo predaleko i nema sumnje kako Perišić ovako nešto sigurno nije očekivao…

Poznat je i datum sljedećeg ročišta koje je zakazano za 25. siječnja 2023. godine.

No, kada se Perišićevo ime pojavilo u medijima u kontekstu suda u Milanu mnogi su se upitali o čemu se radi kada je bivši igrač Intera u pitanju.

Ukratko, Perišić se na sudu trebao pojaviti tek kao svjedok u tužbi koju je podnio njegov bivši suigrač Maurco Icardi i to protiv Fabrizija Corone zbog klevete.

No, Perišić zbog obaveza u Tottenhamu nikako nije mogao doći u Milano, ali čini se da sutkinji nastup u Ligi prvaka ne znači previše.

Iako je financijska kazna za Perišića zapravo simbolična (ima višemilijunski ugovor!), tužno je da se njegovo ime pojavljuje u medijima u kontekstu suđenja i mogućeg 'privođenja policije' te mu na taj način mu remete koncentraciju.

Standings provided by Sofascore