LEBRON ZABRINUT

Novi udarac za LA Lakerse; jedan igrač otkazao zbog straha od koronavirusa, a sad je otpao i nikad snažniji Rondo koji je hitno operiran

13.07.2020 u 14:01

Bionic
Reading

Velik udarac doživjeli su Los Angeles Lakersi uoči nastavka NBA sezone koja je nakon pandemije koronavirusa zakazana za kraj srpnja u Orlandu. Ostali su bez sjajnog playmakera Rajona Ronda

Stanku u NBA sezoni 34-godišnji Rajon Rondo iskoristio je kako bi dodatno ojačao svoje tijelo i dobio na mišićnoj masi. Dosta se posvetio i boksu te brutalnim treninzima koji su njegovo tijelo dodatno ojačali... Rezultat je bio impresivan i na trening kampu Los Angeles Lakersa pojavio se jači i fizički moćniji nego ikad.

No, tek što su počeli prvi skupini treninzi stigla je vijest kako je Rondo slomio palac desne ruke zbog čega će izostati šest do osam tjedana s terena, a to znači da je izgubljen za nastavak NBA sezone. Iz kluba javljaju kako je odmah podvrgnut operaciji.

To je velik udarac za Lakerse koji su slovili kao jedan od favorita za osvajanje NBA titule jer uz LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa upravo je Rondo, koji 2008. godine osvojio prsten s Bostonom, trebao biti njihov najvažniji igrač u play-offu.

Sada su ostali bez iskusnog razigravača, a to znači da će LeBron James, koji se posvetio razigravanju suigrača i prvi je dodavač u ligi, morati igrati u još većoj minutaži.

Dodajmo tome kako za Lakerse neće igrati niti iskusni branič Avery Bradley, vrlo važan igrač u obrani, koji je otkazao nastup u Orlandu zbog straha od zaraze koronavirusom. Bez dva tako važna igrača šanse Lakersa u lovu na NBA titulu su poprilično umanjene.