NE PIŠE IM SE DOBRO

Novi trener zadao udarac svim ambicijama Mislava Oršića i Duje Ćalete-Cara?

20.02.2023 u 17:05

Bionic
Reading

Hrvatski dvojac u redovima Southamptona, Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car, već nekoliko tjedana ne konkuriraju za prvu momčad Southamptona, te su s velikom nadom dočekali trenersku smjenu, odnosno odlazak Nathana Jonesa i imenovanje Rubena Sellesa trenrom Svetaca

Mislav Oršić početkom godine preselio je iz Dinama u Southampton te ostvario dječački san igranja u najjačoj ligi svijeta.

U klubu ga je dočekao i Duje Ćaleta-Car, povremeni hrvatski reprezentativac, koji se nadao da će u tom klubu oživjeti karijeru.

Međutim, stvari su krenule nizbrdo za obojicu, s time da Oršić pravu priliku nije ni dobio. Zbog loših rezultata smijenjen je Nathan Jones, te je privremenim trenerom imenovan Ruben Selles. I sada je Španjolac upisao senzacionalnu pobjedu kod Chelsea, primaknuo klub konkurentima u borbi za ostanak, te bi mogao dobiti i dugoročnije povjerenje.

No, ono što hrvatskom dvojcu ne ide na ruku jest Sellesova izjava, a koju ovog ponedjeljka prenosi The Athletic.

Naime, novinar Jacob Tanswell, koji je posebno prati Southampton, uvjerava kako će Selles 'propuhati' svlačionicu i da je nekim igračima već rekao da mogu spakirati stvari te sreću potražiti negdje drugdje.

'Selles se izjasnio da neki igrači moraju biti bolji ili da neće više igrati do kraja sezone s obzirom na to da je čak 30 igrača u sastavu'.

Iako se ne zna o kojim se igračima radi, navijači na društvenim mrežama su uvjereni da su među otpisanima Oršić i Ćaleta-Car, a što im donekle za pravo daje i Sellesova odluka da hrvatski nogometaši ne konkuriraju za momčad proteklih tjedana.