INCIDENT ZA INCIDENTOM

Novi skandal Conora McGregora; zaista nije pametno biti u blizini 'ludog' Irca

09.04.2019 u 10:01

Bionic
Reading

Conor McGregor mogao bi se naći u novim pravnim problemima. Najveća svjetska borilačka zvijezda vratila se u Dublin te se čini kako je proteklog vikenda sudjelovao u incidentu unutar jednog ugostiteljskog objekta. Kako prenose mediji, Conor je udario jednog gosta lokala nakon što mu se ovaj obratio

Vijest o incidentu donosi Irish Mirror. Oni su došli do informacije kako je muška osoba policiji prijavila fizički napad od strane Conora McGregora, a on se dogodio ove subote. Gardai (irska policija) su potvrdili kako istražuju napad koji se dogodio u navedenom baru, no nisu potvrdili kako je osumnjičena osoba najpopularniji irski sportaš, prenosi Fight Site.

Nekoliko svjedoka javilo se medijima te su svi izjavili kako su vidjeli McGregora i ono što je učinio. Neka zajednička priča glasi tako da se McGregor u pubu nalazio s društvom te je plaćao runde viskija na šanku. Njegovo ponašanje nije najbolje 'sjelo' ostalim gostima.

U jednom trenutku obratio mu se gost puba, rekavši mu kako ga je Rus razbio, misleći na borbu protiv Khabiba Nurmagomedova. Prema izjavi jednog gosta, u lokalu nije bilo puno ljudi, a spomenuti muškarac je redovni gost istog. Conoru McGregoru se ta provokacija nije svidjela te je fizički nasrnuo na ovog, udarivši ga šakom.

  • +7
Borac Conor McGregor izlazi iz zatvora u Miamiju Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Ovo je drugi McGregorov sličan incident u kratkom vremenskom razmaku. Prošlog mjeseca razbio je i otuđio mobitel fana koji ga je pokušavao fotografirati. U međuvremenu su se ponovno pojavileinformacije o optužbama za seksualni napad, no tako što još uvijek nije potvrđeno.

U svakom slučaju, 'Notorious' uz sebe ima itekako velik broj pravnih problema. S druge strane, čini se da mu u poslovnom životu ide jako dobro, dok je borilački trenutno u situaciji gdje nitko ne zna kako će se rasplesti situacija oko njegovog umirovljenja ili povratka. Prošlog tjedna u prvom planu bio je zbog vrlo ružnih uvreda upućenih putem Twittera.

  • +14
Irski borac Conor McGregor Izvor: Pixsell / Autor: PA Wire/Press Association/PIXSELL

Conor McGregor spomenute je večeri bio na amaterskom borilačkom eventu u Clondalkineu, što je zapravo predgrađe Dublina. Čak se i hotel u kojem je boravio pohvalio time na njihovim Facebook stranicama.