zvonimir šarlija

Novi Hajdukov stoper nakon poraza u SuperSport Superkupu: Dinamo nas se boji

16.07.2023 u 13:10

Bionic
Reading

Službeni debi u Hajdukovom dresu upisao je stoper Zvonimir Šarlija koji se hajdukovcima priključio na početku ljetnog prijelaznog roka

Odigrao je dobrih 90 minuta susreta zajedno u paru s Ferrom, alI prvi nastup pamtit će po porazu od Dinama 1:0 u Superkupu . Prilika za uzvrat stiže već idući petak u prvom kolu SuperSport HNL.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +55
Dinamo - Hajduk; SuperSport Superkup Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

- Neuspješan start. Dojam će se zaboraviti. Pamtit će se samo tko je osvojio trofej. Nama je izmaknuo iz ruku. Cijele pripreme smo radili samo za ovu utakmicu. Prebacujemo fokus na prvenstvo. Na Maksimiru moraš iskoristiti mrtvace i ne primiti gol iz jednog ili dva pokušaja kao što su oni imali. Imali smo dovoljno šansi za pobijediti. Kada drugih 45 minuta Dinamo na Maksimiru ne želi igrati, nego se izležavaju pola sata, onda znaš da te se boje. Moramo što prije izbaciti gorčinu od ovog poraza. Svi smo umorni od poraza i izgubljenih trofeja, ali idemo dalje. Nadam se da će u petak navijači doći u istom broju, da ćemo se osjećati kao na domaćem terenu i da ćemo prvenstvo otvoriti pobjedom. - rekao je stoper Bijelih nakon dvoboja na Maksimiru.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Utakmica 1. kola SuperSport HNLa-a Hajduk - Dinamo na rasporedu je u petak 21. srpnja s početkom u 20 sati (MAXSport1, MAXtv).

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.