što se to događa?

Novak Đoković doživio je novi težak udarac; je li ovo definitivan znak da će ga deportirati iz Australije?

15.01.2022 u 13:26

Bionic
Reading

U trenucima dok čeka konačnu odluku australskog suda o tome hoće li mu odobriti vizu kako bi mogao nastupiti na Australian Openu Novak Đoković je doznao loše vijesti...

Sudac David O'Callaghan zakazao je ročište o Đokovićevom prizivu za 23.30 sati u subotu po srednjoeuropskom vremenu, a do tad je srpski tenisač vraćen u pritvor u hotelu za migrante u Melbourneu.

No, i prije nego što će na Saveznom sudu pasti odluka o tome ostaje li Novak Đoković u Australiji ili mu slijedi deportacija, za prvog tenisača ATP ljestvice stižu loše vijesti.

Naime, Novak Đoković je u 1. kolu Australian Opena trebao igrati u ponedjeljak protiv svog sunarodnjaka Miomira Kecmanovića.

A sada su pojedine svjetske kladionice i neke od stranica za praćenje sportskih rezultata jednostavno iz svoje ponude izbrisale taj meč između Đokovića i Kecmanovića!

  • +4
Novak Đoković na treningu u Australiji Izvor: Profimedia / Autor: Kelly Defina / AFP / Profimedia

Znakovito? Hm, znaju li kladionice nešto više nego ostatak svijeta? Teško je za reći, baš i nije realno jer zadnju riječ u Đokovićevom slučaju će imati suci Saveznog suda u Melbourneu, a ne kladionice! Barem bi tako trebalo biti...

Sve ove je odmah izazvalo veliku zabrinutost kod obožavatelja srpskog tenisača, već se danima razvijaju sve moguće i nemoguće teorije zavjere protiv Đokovića, a sad su se u sve 'uključile' i kladionice! Realno, svi više jednostavno čekaju da ovo završi. Kako god.