SVAKA MU ČAST

Nogometni kralj: Umjesto na jahti, on ovako provodi godišnji!

15.07.2016 u 20:24

Bionic
Reading

Gianluigi Buffon još jednom je pokazao svoju veličinu kada je za mjesto godišnjeg umjesto neke razvikane destinacije izabrao malu Marinu di Massu, gdje je našao i vremena igrati nogomet s lokalnom djecom...

Iskusni 38-godišnji golman Juventusa i talijanske reprezentacije tijekom svoje karijere osvojio je gotovo sve što se može osvojiti, uključujući i Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

Buffon je apsolutni rekorder po broju nastupa za talijansku reprezentaciju, a u Juventusu igra već punih 15 godina i čini se da još nije spreman zaključiti svoju karijeru.

Osim nogometne vještine, Gianluigi se oduvijek isticao svojom skromnošću i ugodnom osobnosti, zbog čega ga toliki ljubitelji nogometa poštuju. Nakon ispadanja Italije s ovogodišnjeg Eura još jednom je pokazao svoju veličinu, jer je umjesto godišnjeg na nekoj od razvikanih turističkih destinacija poput svojih kolega izabrao povratak u rodni kraj, gdje se odmara u mjestu Marina di Massa.

Ono što je posebno oduševilo javnost s Buffonovog godišnjeg su kadrovi zaigranog slavnog golmana koji je našao vremena za nogomet s lokalnom djecom, čime im je priuštio nezaboravnu uspomenu.

Nadajmo se da će Gianluigi igrati nogomet još dugo i da će se mladi više ugledati u njega, nego u neke druge slavne razmetljive nogometaše...