na rubu znanosti

Nogometaš tvrdio da kasni na trening jer su ga oteli vanzemaljci i analizirali mu dušu; suigrači mu povjerovali

16.06.2020 u 14:02

Bionic
Reading

Guillermo Marino jednom se ispričao zbog kašnjenja na trening uz izgovor da su ga oteli izvanzemaljci. Suigrači su mu povjerovali

Guillermo Marino bio je profesionalni nogometaš punih 15 godina, od 2000. do 2015., a nastupao je za Newell's Old Boys, Tigres, Boca Juniorse, Universidad de Chile i Rafaelu u kojoj je i zaključio karijeru. Danas je pomoćnik u Racingu, ali igračku karijeru obilježila mu je jedna nevjerojatna priča.

Dok je igrao za Bocu Juniorse Marino je imao sigurno najinovativniji izgovor za kašnjenje na trening u povijesti nogometa. U javnost je dospjela preko njegovog bivšeg suigrača Gustava Lorenzettija.

'Jednom je rekao da je zakasnio na trening zato što su ga oteli izvanzemaljci. Objasnio je da se odjednom izgubio, da su ga oteli, uzeli mu dušu i analizirali je. Tako nešto', ispričao je Lorenzetti pa dodao:

'Ima slučajeva da igrač kaže da ga nije bilo dva dana jer su ga oteli vanzemaljci, ali Guille nije bio takav igrač. Bio je jako dobar tip i svi su to znali', pojasnio je Marinov suigrač.

Da stvar bude bolja, suigrači su mu povjerovali nakon detaljnog opisa cijelog događaja.

'Iskreno, vjerujem u vanzemaljce. Imao je odlično objašnjenje i svi smo mu morali povjerovati', zaključio je Lorenzetti.