ŠOK NA ANFIELDU

Noćna mora Liverpoola se nastavlja

14.01.2010 u 09:26

Bionic
Reading

Liverpool je još jednom razočarao. Momčad 'redsa' zaustavljena je u trećem kolu FA kupa od drugoligaša Readinga koji je slavio nakon produžetaka 2:1

Liverpool je ove sezone ispao iz Lige prvaka, Carling kupa, u prvenstvu je odavno izgubio šanse za naslov, a sada se Benitezova družina oprostila i od FA kupa.

U drugoj utakmici (u prvom dvoboju na stadionu Madejski rezultat je bio neriješen 1:1) Reading je napravio veliki preokret. Na Anfieldu je domaćin vodio autogolom Bertranda iz 45. minute, no gosti su izborili produžetak u 90. Tada je Sigurdsson realizirao jedanaesterac, nakon što ga je izborio Long, igrač koji je ušao s klupe. U desetoj minuti Long je zabio svoj prvi gol za Reading ove sezone te ga odveo u sljedeću rundu.

Osim poraza, Liverpool je doživio još jedan šok - njegova dva najbolja igrača Steven Gerrard i Fernando Torres obnovili su ozljede.

Tugu navijača 'redsa' nije mogla umanjiti ni činjenica da je argentinski reprezentativni veznjak Maxi Rodriguez (29), dosadašnji član Atletica iz Madrida, potpisao ugovor s klubom s Anfielda na tri i pol godine.